Meny

Välkomna till Stävie Ryttarförening

Välkommen till Stävie Ryttarförenings hemsida. Här kan du hitta information om våra anläggning, aktiviteter, kurser, tävlingar och hur du bli medlem. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss via kontaktfliken, eller via vår Facebooksida.

Vi har försökt organisera om en del av vår informationen på vår nya hemsida så att det ska bli så enkelt som möjligt att hitta all information. Saknar du något, hittar något som är felaktigt eller har andra förslag, skriv då gärna till stavierf@gmail.com.

Kalender

3 juli 2024

Nyheter

  • Foder & Näringslära för hästar

    Nutrients On Demand AB från Kågeröd kommer till vår Cafeteria den 29.e Nov kl 19.00 och lär ut om  foder och näringslära för hästen. Självfallet gratis.Vi serverar fika till självkostnads pris, men anmälan sker till rosie.ek@hotmail.com  så vi kan beräkna mycket vi skall förbereda. Välkomna!


  • Inbjudan till Veterinärföredrag 18 september! Med fokus på kolik, parasiter och sårvård

    I samarbete med N-vet välkomnar vi leg. veterinär Cecilia Ohlsson den 18/9 kl 14.00 till Stävie RF! Cecilia kommer att hålla ett fördrag om man hanterar en häst med kolik, vad kan man göra för att förebygga och vad gör man i väntan på veterinär? Vad kan hästen få för parasiter, när ska man utreda…


  • Hoppträning höstterminen 2022 för Christa Ekstrand Hansson

    Under höstterminen fortsätter vi hoppträningarna för Christa Ekstrand-Hansson. Öppet för olika nivåer, ponny och häst. Preliminär träningsstart den 25 augusti 2022. Därefter jämna veckor. Intresseanmälan senast den 19 augusti, ange gärna nivå på ekipaget. Se vidare för mer info och anmälan