Meny

Välkomna till Stävie Ryttarförening

Kommitéer

Alla medlemmar som vill är välkomna att vara med i styrelsen och kommitéer. Info om styrelse kan du hitta under fliken ’Styrelse’ under ’Info om föregning’. Info om alla olika kommitéer vi har hittar du nedan.

Anläggningskommittéen

I anläggningskommittén ingår Alexandra von Reviczky och Andrea Månsson. De ansvarar för att planera arbetsdagarna och dela ut arbetsuppgifter till dem. Skicka ett mail till stavierf@gmail.com och skriv ”Anläggningen” i ämnesraden om du vill engagera dig i Anläggningskommittén eller kontakta den om något på anläggningen.


Ponnykommittéen

Du som vill engagera dig i föreningens ponnyverksamhet är välkommen att vara med i Ponnykommittén. Alla idéer på hur vi ska ha en rolig verksamhet för våra yngsta ryttare är välkomna! 

Det finns även många bidrag att söka för att utveckla träningsverksamheten. 

Vem som helst kan söka bidrag. Vänd dig till någon i styrelsen om du vill ha hjälp!


Tävlingskommittéen

Fia Jakobsson (hoppning, häst) och Anders Nilsson (dressyr) är tävlingsledare under någon eller några av de tävlingar som föreningen arrangerar och sammankallar den arbetsgrupp som organiseras inför varje tävling. 

Tävlingskalendern finns i TDB och startlistor och övrig information Equipe online.


Utbildn. kommittéen

Är ansvariga för några av de kurser som arrangeras i föreningen: (Läs mer under fliken Kurser.)

  • Fia Jakobsson – Ansvarig för Magdalena Regårdhs hoppkurs
  • Andrea Månsson – Ansvarig för Christa Ekstrand-Hansson

Ungdumssektionen

Vill du vara med i Ungdomssektionen??

Vad är en ungdomssektion (US)?
Alla ridskolor och ryttarföreningar har en Ungdomssektion. En Ungdomssektion är till för ridklubbens barn och ungdomar under 26 år.

Vad gör man på ett US-möte? Jo man pratar om olika saker, t ex vad man vill förbättra och ändra på vår ridklubb. Vi jobbar med att anordna olika aktiviteter som alla kan vara med på.

Vad jobbar US med?
US jobbar med att öka gemenskapen i ridklubben och föra barn och ungdomarnas talan i klubben. Det är på våra US-möten som du kan berätta vad du vill ska förbättras och göras på vår ridklubb. En av personerna i US sitter med på de möten som Stävies styrelse har. Det är där alla beslut fattas och det är så här vi kan påverka vår ridklubb och får den att bli ännu bättre!!

Varför ska man komma på US-mötena?
ALLA medlemmar i Stävie under 26 år får vara med på US-mötena. Två bra skäl att komma på US-mötena:

1) Du kan påverka din ridklubb och ge förslag på roliga aktiviteter.
2) Alla som kommer på mötet får fika!

Vi hoppas att just du och många andra barn och ungdomar kommer på våra möten och aktiviteter.