Meny

Välkomna till Stävie Ryttarförening

Info för medlemmar

Klubben har idag ca 70 medlemmar, allt ifrån de minsta ponnyryttarna till landslagsryttare med OS-meriter.

Stävie Ryttarförening är din förening! Det är också min förening, och alla andra medlemmars förening. Helt enkelt; det är VÅR förening och den blir vad vi gör den till, varken mer eller mindre.

Man kan välja att vara med i Stävie Ryttarförening för att kunna lösa licens och för att ha tillgång till ett ridhus och kanske en tränare. Men utöver det så kan man också välja att vara med i en förening som finns för sina medlemmar, med en rolig verksamhet där vi träffas kring vårt stora gemensamma intresse.

Alla är välkomna i gemenskapen, det spelar absolut ingen roll vem du är eller vilken häst du har. Du behöver inte vara tävlingsryttare eller ägna dig åt någon speciell ridsportgren och du behöver inte känna andra i föreningen i förväg.

Föreningen arrangerar kurser för dig med egen häst vi har ingen ridskoleverksamhet. Då man deltar i föreningens aktiviteter eller rider på anläggningen ingår man i föreningens funktionärsorganisation. Läs mer om detta under fliken Funktionär.

Ryttarföreningen har som mål att erbjuda ryttare på alla nivåer och med egen häst, träning och utvecklingsmöjligheter. Läs mer under fliken Kurser eller på nyheter på hemsidan.

Föreningen samarbetar med Torns & Dalby Rf vilket innebär att medlemmar i resp. förening kan delta i varandras aktiviteter.

Hur blir jag medlem?
Om du vill bli medlem går du till subsida ’Avgifter’
där hittar du också information om anläggningskort.